Bœuf bourguignon på stekhällI Kapten Mat I No. 191

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by
29 Views
Skepp ohoj alla stekhällslovers.
Grytornas gryta är fransk och välsmakande. Dessutom relativt enkel att laga på stekhäll om man byter ut högreven mot entrecote då man sparar massor av tid.
Njut av helgen vänner ????❤️

RECEPT - Bœuf bourguignon
1 kg entrecote
250 gram rimmat el. rökt sidfläsk
3 gul lök
3 schalottenlök
4 vitlöksklyftor
4 morötter
200 gram champinjoner
100 gram syltlök
3 msk tomatpure
1 liter oxfond
1 flaska rött vin
4 lagerblad
1 tsk torkad timjan
salt & svartpeppar
rapsolja
smör

Kaptenens svensktillverkade stekhäll av högsta kvalitet köper du i webbshoppen ➡️
https://kaptenmat.se/webbshop/kaptenens-stekhall-komplett-set/

Boka en oförglömlig helg på vackra Hotel Wisingsö med Kapten Mat och Kamerakvinnan den 1 juni 2024. Återigen skall jag försöka mig på att sabrera en 15-liters flaska Champagne som vi delar tillsammans innan middagen. För endast 1995.- per person ingår exakt allt så boka nu direkt.
https://kaptenmat.se/webbshop/gourmethelg-pa-hotell-wisingso-lordagen-den-1-juni-2024/

VILDLAND - butiken för ett aktivt uteliv
https://vildland.com/

Bästa knivslipen från Tormek handlar du via länken ➡️
https://shop.tormek.com/?trackID=146846037&utm_source=adrecord&utm_medium=affiliate&utm_campaign=adrecord
Category
SWEDEN

Post your comment

Comments

Be the first to comment